Direktlänk till inlägg 8 mars 2011

Juridiska Tips

Av Alexander Qvarnström - 8 mars 2011 11:00

7 riktigt bra tips som ger dig försprång mot tjuven.

1. Förvara dina viktiga handlingar tryggt och säkert, gärna i ett kassaskåp eller i ett bankfack. Låt ingen låna din plånbok, handväska eller någon annan egendom där du har dina bankkort, kontoutdrag eller annat som kan utnyttjas av tjuven. Studier visar nämligen at i 26%  av fallen så kände offret förövaren.

2. Kasta inte viktiga viktiga handlingar som dem är i papperskorgen, strimla dem eller klipp sönder dem i små bitar. Riv sönder kvitton. Det klyftigaste du kan göra att bränna upp viktiga handlingarna. Lämna aldrig ditt betalningsbevis vid bankomaten.

3. Ge inte ut din individuella information över telefonen. Ge aldrig ut dina kontouppgifter och liknande till någon som ringer dig och ber om det. Eller ge aldrig bort kontonummer över msn.

4.. Om du vet att du inte behöver ID kortet eller bankkortet just den här dagen så lämna det hemma på ett säkert ställe.

5. Om du ska placera in pengar på banken så räcker det med att ange de tre sista siffrorna på ditt bankkort för att banken ska veta vilket kort det är som pengarna ska in på. Lämna inte för mycket information. Och för gudsskull se till att pappret som du skriver på inte blir kvar på disken när du går därifrån.

6. Var hela tiden reflekterande om personer som är omkring dig när du handskas med ditt bankkort. Någon kanske kollar över din axel för att se din kod! Håll alltid din hand över när du slår in din pinkod. Särskilt vid en uttags automat.     

7. Ta reda på det tjuven vet. Hur gör dem för at länsa konton? Vad använder dem för material? Ta reda på sådana sakar och du går nästan helt säker från tjuven.  

Om du behöver juridisk rådgivning besök advokat uppsala.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Alexander Qvarnström - 15 mars 2011 18:00

Om du vållar skada till dig själv i ett olycksfall eller om någon skadar dig, så är det enda man vill att överleva. Men när traumat har lagt sig så vill du gärna veta vad som händer med försäkringar hit och dit?! Man kanske inte riktigt orkar ta itu ...

Av Alexander Qvarnström - 3 mars 2011 11:30

Vid ID-stölder kontakta genast en Advokat i Uppsala I dagens samhälle är det essentiellt att kunna försvara sina rättigheter i många olika lägen.Det är viktigt att veta när man ska söka upp en advokat för att få proffsig upplysning.Det är ofta dyrt...

Av Alexander Qvarnström - 26 februari 2011 11:00

När personer är åtalade för ett förseelser, bör de hitta en försvarare direkt. De flesta advokater brukar ge råd till beskyllda individer vid brottsmål, ofta ganska stora sådana. En jurist försöker oftast göra sitt absolut bästa i sitt rättfärdigan...

Av Alexander Qvarnström - 25 februari 2011 01:29

Av Alexander Qvarnström - 25 februari 2011 01:17

När individer är anklagade för ett företeelse, bör de hitta en försvarare direkt. De flesta jurister brukar ge anvisningar till anklagade personer vid brottsmål, ofta ganska stora sådana.En försvarare försöker oftast göra sitt allra bästa i sitt rätt...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards